Hondenuitlaatplaats.

Voor veel bewoners is het niet duidelijk dat de Essenburgsingel toch echt de hondenuitlaatzone is. Men ergert zich aan de hondenpoep, Doordat de gemeente geen duidelijke borden heeft geplaatst is het voor veel bewoners onbegrijpelijk dat men de honden hier uitlaat. De gemeente dient een duidelijk bord aan weerszijde van de singel ( het stuk tussen het Marnix Gymnasium en de Mevlana Moskee) te plaatsen, Dit voorkomt lelijke gezichten woorden wisselingen etc.

Progroen heeft de Gemeente in een email verzocht om de borden alsnog met spoed te plaatsen, .zodra wij antwoord krijgen op ons verzoek of de borden geplaatst worden, leest u dit op onze website

Na het plaatsen van de borden wordt er aan de Gemeente verzocht om de Hondenpoep stofzuiger, JUIST op deze plek te gaan gebruiken..

Tot nu is het volgens de Gemeente Rotterdam niet te doen. Juist op deze plek de poep stofzuiger te laten rijden, omdat de grond te schuin afloopt, waardoor het karretje met bestuurder de singel in zou kunnen vallen. Een experiment met een draagbare Hondenpoep stofzuiger op de rug is uitgelopen op een fiasco.

Misschien is een mestzuiger een idee? die valt / rolt minder snel de singel in!

 

blik-0071.jpg

hek (fotografie Rio Hollander).jpg
Essenburgsingel (fotografie Rio Hollander).jpg
Moskee_in_avondlicht (fotografie Rio Hollander).jpg
fietspadeinde (fotografie Rio Hollander).jpg